For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

5 uker - 5 kroner Du kan betale med vipps

Deretter kr 299,- pr måned. Automatisk månedlig fornyelse til ordinær pris. Ingen bindingstid, du sier selv opp når du ønsker

Er du allerede abonnent?

KJØP

Disippel

JOBBE PÅ: Vi er også kalt til å fortsette å «jobbe på», fordi Gud fortsatt «jobber på», som sjefen på sjokoladefabrikken.

La oss «jobbe på» – fordi Gud gjør det!

Gud «jobber på», og kaller oss til å bli med ham på jobb. Det beste ligger fremdeles foran. Jobben hans er nemlig ikke ferdig ennå …

Publisert Sist oppdatert

I en av reklamefilmene for Nidar, forteller fabrikksjefen om hvordan de lagde både Stratos, Laban Seigmenn og Smash som alle solgte ekstremt godt. «På tide å bli stormannsgal? Ja, faktisk. Vi lagde Soho. Solgte ikke i det hele tatt. Men det er lov å gå på trynet en gang iblant, om man bare ikke gir opp!»

Og i en lignende reklame forteller fabrikksjefen om melkesjokoladeplaten deres som vant smakstest, «men problemet er at det er bare kona og jeg som kjøper den, så vi må bare jobbe på! Fordi verdens deiligste godteri ikke er laget ennå».

Enten du befinner deg på en skikkelig høyde i livet og er i ferd med å bli stormannsgal og er fristet til å bare hvile på laurbærene, eller du nettopp har gått skikkelig på trynet, eller du vet at du gjør en god jobb og har et godt produkt, men ingen andre innser hvor bra det er – så må vi fortsette å «jobbe på»! Hvorfor det, sier du kanskje? Det svaret er ganske enkelt: Fordi Gud «jobber på» hele tiden, og vi er kalt til å være med vår Pappa Gud på jobb. Jobben hans er nemlig ikke ferdig ennå.

Powered by Labrador CMS