For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

5 uker - 5 kroner Du kan betale med vipps

Deretter kr 299,- pr måned. Automatisk månedlig fornyelse til ordinær pris. Ingen bindingstid, du sier selv opp når du ønsker

Er du allerede abonnent?

KJØP

Debatt

GAMMELT BRØD: Lag ostesmørbrød, toast, krutonger og bruschetta av tørt brød, eller bruk smulene i vaffelrøre, tipser Too Good To Go forbrukere om.

Redd brødet!

Brød er blant matvarene vi kaster aller mest av i Norge. Med enkle grep unngår vi brødsvinn.

Publisert Sist oppdatert

Innlegg i anledning Den internasjonale dagen mot matsvinn, 29. september 2022.

Det er mye snakk om prisøkningen på mat, strøm og drivstoff. Alle får mindre å rutte med.

Samtidig kaster vi mye fullt spiselig mat. Det kartlagte matsvinnet utgjør 450.000 tonn årlig i Norge. Halvparten tilskrives matbransjen, mens forbrukere står for den andre halvparten. Vi kaster omtrent hver tiende handlepose! Det belaster miljøet, og vi hiver penger ut av vinduet.

Powered by Labrador CMS