For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

5 uker - 5 kroner Du kan betale med vipps

Deretter kr 299,- pr måned. Automatisk månedlig fornyelse til ordinær pris. Ingen bindingstid, du sier selv opp når du ønsker

Er du allerede abonnent?

KJØP

Restaurant Bagatelle i Bygdøy Allé i Oslo gir opp. Foto: Cornelius Poppe / SCANPIX

Bagatelles siste måltid

Gourmetrestauranten Bagatelle i Oslo stenger for godt etter å ha gått med underskudd i flere år. Restauranten var i sin tid den første i Norge som fikk to stjerner i Michelin-guiden.

Publisert Sist oppdatert

– Det har vært investert mye med hjertet når det gjelder Bagatelle, så dette er veldig trist, sier eieren Christen Sveaas til Dagens Næringsliv.

Sveaas skal ifølge avisen ha tapt nærmere 44 millioner kroner på restauranten etter at han overtok som eier i 1996. I tillegg kommer tapene for i år.

Det var kjendiskokken Eyvind Hellstrøm som sørget for den første Michelin-stjernen fire år etter at han selv overtok restauranten i 1982, og i 1993 fikk restauranten to stjerner.

Powered by Labrador CMS