For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

5 uker - 5 kroner Du kan betale med vipps

Deretter kr 299,- pr måned. Automatisk månedlig fornyelse til ordinær pris. Ingen bindingstid, du sier selv opp når du ønsker

Er du allerede abonnent?

KJØP

OLJE: Endelig kan vi holde kanna med «egen» olje i hånden. 12 kilo ga 1,5 liter olje og pressingen kostet 60 kroner.

Flytende gull fra grønne skoger

Olivenoljens helsebringende egenskaper blir lovprist av både helsepersonell og matelskere. Men hvordan blir vidundermiddelet produsert?

Publisert

Gjennom hele koronakrisen med utreiseforbud og isolasjon holdt vi en drøm ved like: Å få komme tilbake til Provence, høste oliven og få den presset på en lokal mølle.

Da koronastatusen ble grønn i Frankrike, takket vi ja til invitasjonen fra gode venner om en uke i Provence, midt i olivenhøsten. Vi trodde virkelig at vi skulle få oppleve å se og smake gylden olje fra «egen frukt».

Verdifullt

Powered by Labrador CMS